Europa Conference League

Λέκο για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Αυτό δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο»

Τη θλίψη του για τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντινάμο και τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή, εξέφρασε ο Ιβάν Λέκο ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησε Κροάτες και Έλληνες στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Χάιντουκ Σπλιτ-ΠΑΟΚ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ήταν η δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο πρώην συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ στον «Δικέφαλο του Βορρά» και νυν προπονητής της αποψινής αντιπάλου των Θεσσαλονικέων, ρωτήθηκε αν φοβάται μήπως υπάρξουν ανάλογα γεγονότα στο σημερινό παιχνίδι ή αν γίνει κάτι στη Θεσσαλονίκη σε μία εβδομάδα.

«Μας ταρακούνησε όλους, είναι λυπηρό, σκέφτεσαι πώς είναι δυνατόν; Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, αυτό που συνέβη είναι ντροπιαστικό, και έχει αντίκτυπο σε όλους, σε εμάς, σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, στους συλλόγους... Αυτό δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και επηρεάζει κάθε φυσιολογικό άνθρωπο. Είναι λυπηρό, δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας», ήταν η απάντηση του Κροάτη προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x